Automech Formula 2017 3


Üdvözöljük a Join China Lutong-t az Automech Formula 2017-ben
Cím: Kairói Nemzetközi Kongresszusi és Kiállítási Központ
Bódé száma: 5.E208
Idő: 2017. december 10-12

Az Automech-Formula, a Kairói Nemzetközi Autószalon, a Közel-Kelet és Észak-Afrika (MENA) autóipari ágazatának első számú és legrangosabb eseménye, az Automech-Formula a gyökereiben született a piacon a egymást követő változatok 1994 óta.

A kínai Lutong Alkatrészgyár részt vesz a Kairói Nemzetközi Autókiállítás Formula 2017-ben, Boothunk 5.E208-ban van. Az AUTOMECH FORMULA egy 3 napos rendezvény, amelyet 2017. december 10-12. Között tartanak Kairóban, Egyiptomban, a Kairói Nemzetközi Egyezmény és Kiállítási Központban (CICC).

Keressen minket az 5.E208 állomáson, hogy megtekinthesse, érezze és megértse az üzemanyag-befecskendező oldatok hatását a kínai Lutong mezőgazdasági, ipari és tengeri követelményeire. Szeretettel várunk külföldi ügynököket és ügyfeleinket, hogy látogassanak el a standon. Örömmel mutatjuk be legújabb termékeinket, köztük a VE fej rotort, a DPA fejű rotorot, a dízel fúvókát, a dízelmotoros dugattyút, a dízel üzemanyag befecskendezőt, a szállítási szelepet, a VE szivattyú alkatrészeket és szerelvényeket, valamint az új dízelmotoros közös injektorok és fúvókák termékeit. Több mint 2000 típusú dízel üzemanyag-befecskendezési alkatrészeket és tartozékokat gyártanak a China Lutong-nál, amelyek mindegyike megfelel az Euro II-ről az Euro III-ra vonatkozó környezetvédelmi előírásoknak. A dízel alkatrészek gyártására vonatkozó minőségirányítási rendszert ISO 9001: 2008 nemzetközi szabvány szerint tanúsították. Üzemanyag-befecskendezési rendszerünk lehetővé teszi, hogy a motorok megfeleljenek a növekvő kibocsátási követelményeknek, miközben maximalizálják az üzemanyag-fogyasztást és a teljesítményt

China Lutong Parts Plant, is a professional OEM & aftermarket parts supplier which specialized in high quality diesel fuel injection parts & locomotive diesel engine parts with a long history, Our main products include Head Rotor(VE Head Rotor,Perkins Head Rotor),Diesel Nozzle,Diesel Plunger,Diesel Elements,Diesel Injectors,Delivery Valve,Cam Disk,Drive Shaft,Repair Kits,Feed Pump,Roller Ring,VE Pump Parts,Nozzle Tester,Test Bench,Common Rail Injector,Common Rail Nozzle,Common Rail Injector Control Valve.and so on.


Mint ismert gyártó, forgalmazó és beszállító dízel üzemanyag-befecskendező rendszerek, beleértve a VE szivattyúkat, a fejtörőt, az üzemanyag befecskendezőket és az üzemanyag befecskendező fúvókat. Elköteleztük magunkat, hogy ügyfeleinknek kiváló vevőszolgálatot és minőségi alkatrészeket kínálunk. Az OE-szabványos minőség és megbízhatóság az utángyártott alkatrészek számára rendkívül értékes ügyfeleink számára.

Őszintén szólítjuk Önt, hogy csatlakozzon hozzánk az eseményen, hogy megosszuk veletek az autóipar legfrissebb fejlesztését és technológiáját.

AAC Block&Panel Autoclave

Aac Autoclave,Concrete Block Autoclave,Concrete Brick Autoclave,Autoclaved Aerated Concrete Brick Autoclave

JIANGSU OLYMSPAN THERMAL ENERGY EQUIPMENT CO.,LTD , https://www.compositesautoclave.com