Automech Formula 2017 10


Vitajte v Join Lutong v spoločnosti Automech Formula 2017
Adresa: Medzinárodné kongresové a výstavné centrum v Káhire
Booth č .: 5.E208
ÄŒas: 10. - 12. decembra 2017

Automech-formula, medzinárodná autosalón v Káhire, je najvýznamnejšou a najprestížnejšou udalosťou pre automobilový priemysel na Strednom Východe a severnej Afrike (MENA), Automech-Formula sa narodila s hlbokými koreňmi na trhu založenými na histórii akumulatívnych skúseností z roku 23 po sebe nasledujúcich verziách od roku 1994.

Čína Lutong Parts Plant sa zúčastní medzinárodného autosalónu v Káhire Automech Formula 2017, náš stánok je v 5.E208. AUTOMECH FORMULA je trojdňová akcia, ktorá sa koná od 10. do 12. decembra 2017 na medzinárodnom konferenčnom a výstavnom centre v Cairo (CICC) v egyptskom Káhire.

Nájdite nás v stánku 5.E208, aby ste videli, cítili a pochopili vplyv riešení vstrekovania paliva na poľnohospodárske, priemyselné a námorné požiadavky spoločnosti China Lutong. Srdečne pozývame zahraničných agentov a zákazníkov na návštevu kabíny. Sme radi, že predstavujeme naše najnovšie riešenia produktov, vrátane hlavového rotoru VE, rotora hlavy DPA, naftovej pištole, dieselového piestu, vstrekovača nafty, dodávacieho ventilu, častí a montáž čerpadiel VE a našich nových dieselových vstrekovacích vstrekovacích vstrekovačov a produktov trysiek. Viac ako 2000 druhov dielov a príslušenstva pre vstrekovanie dieselových palív sa vyrába v Číne Lutong, všetky spĺňajú environmentálne normy Euro II až Euro III. Systém riadenia kvality výroby dieselových súčastí bol certifikovaný podľa medzinárodnej normy ISO 9001: 2008. Naše podnikanie v oblasti vstrekovania paliva umožňuje motorom vyhovieť zvyšujúcim sa požiadavkám na emisie a zároveň maximalizovať úsporu paliva a výkonnosť.

China Lutong Parts Plant, is a professional OEM & aftermarket parts supplier which specialized in high quality diesel fuel injection parts & locomotive diesel engine parts with a long history, Our main products include Head Rotor(VE Head Rotor,Perkins Head Rotor),Diesel Nozzle,Diesel Plunger,Diesel Elements,Diesel Injectors,Delivery Valve,Cam Disk,Drive Shaft,Repair Kits,Feed Pump,Roller Ring,VE Pump Parts,Nozzle Tester,Test Bench,Common Rail Injector,Common Rail Nozzle,Common Rail Injector Control Valve.and so on.


Ako renomovaný výrobca, obchodník a dodávateľ systémov vstrekovania paliva, vrátane čerpadiel VE, hlavného rotora, vstrekovačov paliva a trysiek vstrekovačov paliva. Zaviazali sme sa poskytovať našim zákazníkom vynikajúce servisné služby a kvalitné náhradné diely. OE štandardná kvalita a spoľahlivosť náhradných dielov dodávajú našim zákazníkom obrovskú hodnotu.

Srdečne Vás srdečne pozývame, aby ste sa s nami zúčastnili na podujatí, aby sme s vami zdieľali najnovší vývoj a technológiu automobilového priemyslu.

Rooftop Integrated Standby Refrigeration Unit

Truck Freezer Unit,Standby Transport Refrigeration Unit,Standby Truck Refrigeration Unit,Integrated Standby Refrigeration Unit

XINXIANG HUATAI REFRIGERATION CO., LTD , https://www.trustht.com